Gå direkt till innehåll
Nya Tre Kullor – Ranch med paprika och örter från Leksands Knäckebröd.
Nya Tre Kullor – Ranch med paprika och örter från Leksands Knäckebröd.

Pressmeddelande -

Leksands Knäckebröd med nytt krispigt fröknäckesnack

Fröknäcket Tre Kullor med smak av ranch, paprika och örter blir Leksands Knäckebröds nästa inslag på snackshyllan. Smaken blir den fjärde i fröknäckefamiljen och finns redan nu i butikshyllorna.

Sedan tidigare finns smakerna ramslök och havssalt, dill och havssalt och lök och surdeg i Leksands Knäckebröds lyxiga Tre Kullor Fröknäckesnacks. Nu får de tillökning med den nya, lite heta, Ranch med paprika och örter. I knäcket möts honungens runda och söta smaker som gifter sig väl med den härligt kryddiga sammansättningen av örter.

– Fröknäckesnacks är ett väldigt gott tilltugg där det krispiga och kryddiga knäcket passar perfekt till helgens ost- och charkbricka, dippas eller att ätas precis som de är. Vi har verkligen fått till en smakrik knäckeupplevelse i nya Ranch med paprika och örter där sötman möter precis lagom hetta, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Under förra året lanserades de första smakerna inom fröknäckefamiljen och det lite mer lyxiga knäckealternativet blev snabbt populärt i butikshyllorna. Förpackningarna i Tre Kullor Fröknäckesnacks kommer i stående form gjord av återvunnet papper och med ett fönster av bioplast.

– Påsarna i Tre Kullor-familjen är en innovativ förpackningslösning som vi jobbat länge med. Lika mycket som vi testar oss fram med spännande smaker och knäckebrödens sprödhet, så ser vi även över alla områden som kan vidareutvecklas inom bageriet för att bli så klimatsmarta och hållbara som möjligt, fortsätter Annika.

Tre Kullor Fröknäckesnacks med smak av ranch, paprika och örter innehåller 130 gram och kostar cirka 33,50 kronor. Brödet finns i butik sedan vecka 36.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Leksands Knäckebröd
I sex generationer, med bolag sedan 1929, har familjeföretaget Leksands Knäckebröd bakat knäckebröd i byn Häradsbygden, Leksand. Vattnet har hela tiden kommit från samma underjordiska vattenåder under bageriet med rent friskt källvatten. Idag har Leksands Knäckebröd cirka 25 procent av knäckebrödsmarknaden och är marknadsledare på rundbröd, de traditionella stora runda brödkakorna.

Kontakter

Annika Sund

Annika Sund

Presskontakt Marknadschef 070-6513632